Noves oportunitats internacionals!

Seminari -General Assembly WoH -1 participant

Del 13 al 15 de desembre de 2018 a Riga, Letònia. L’objectiu principal de la trobada és fer contacte amb les entitats que col·laboren de forma continuada amb l’entitat, i amb altres entitats que han tingut part en projectes en comú. D’aquesta manera, es pretén planejar de forma conjunta el futur, noves idees i propostes per continuar la col·laboració entre totes les organitzacions. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Formació -Strengthening Capacities for Youth -Led Peace Initiatives -3 participants 

Sèrie de 3 cursos de formació. El primer curs, en línia, té lloc del 14 de gener al 10 de febrer. El segon curs, presencial, té lloc de l’11 al 19 de febrer a Geòrgia. El tercer curs, presencial, té lloc del  13 al 21 maig a Geòrgia. El projecte reunirà a joves líders per dissenyar processos de formació i iniciatives de construcció de pau dirigides a altres persones joves i adquiriran coneixements teòrics i pràctics sobre la gestió de conflictes, la comunicació no violenta i la metodologia de la formació no reglada i intercultural. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Servei Voluntari Europeu – Beyond Borders 1 voluntari/a 

Del 3 de gener al 31 de desembre 2019 (12 mesos) a Rietava, Lituània. Els temes del projecte van des de temps de lleure, polítiques juvenils, autoexpressió fins a estil de vida saludable, creativitat, cultura, communicació. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – NesilFEST –1 voluntari/a 

Del 15 de gener al 15 de març 2019 (2 mesos) a Ankara, Turquia. La idea del projecte és mantenir una millor comunicació entre els i les joves i el col·lectiu de gent gran, involucrant-los en diferents activitats per desenvolupar diferents competències i habilitats. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kaunas Natural Park  -1 voluntari/a

De l’1 d’abril 2019 al 27 de setembre de 2019 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Aquí trobaràs més informació!