L' Altaveu de les entitats

L' Altaveu

Agenda

Convideu tothom a assistir a les vostres activitats i consulteu la resta d'esdeveniments!

Notícies entitats

Totes les informacions relacionades amb la diversitat cultural i el fet migratori que vulgueu compartir

Aquest és l’apartat de Diverscat en Acció dedicat a les entitats. Hi podeu consultar totes les informacions alienes i publicar les pròpies.

Agenda

No hi ha esdeveniments previstos

Notícies

ESTRENA PEL·LÍCULA FANTASÍA DE JUVENTUD

La pel·lícula ha estat produïda per Cacau Productions (cacau.es i instagram.com/cacau_productions) ‘(fantasiadejuventud.com i instagram.com/fantasiadejuventudoficial), un film de producció catalana dirigit per Jaume Sucarrats Muñoz, exlíder del grup català Teràpia de shock, que es va fer popular per haver compost la cançó ‘Sense tu’, la BSO de ‘Polseres vermelles’, emesa a TV3, Antena 3 i diverses cadenes internacionals.

‘Fantasía de juventud’ és una història d’amistat, amor, joventut, somnis, fantasies i, especialment, una història de nostàlgia cap a un temps fugaç que deixa una sensació concreta per a sempre: l’adolescència.

El llargmetratge, que és en parla castellana, també tracta el pas de l’adolescència cap a la maduresa, i convida a reflexionar sobre el que les persones esperen de la vida i el que realment la vida ofereix, entre altres qüestions.

Llegir més »